Prin preocupările şi prin activităţile sale curente, VANGUARD STRATEGY  are ca obiectiv principal excelenţa în produsele şi serviciile promovate (cursuri de formare profesională şi carte în format electronic şi online din diverse domenii).

VANGUARD STRATEGY are recunoaşterea Bibliotecii Naţionale a Romaniei ca editor de carte şi este membră a Registrului Internaţional al Editorilor (The Global Register of Publishers).

VANGUARD STRATEGY vine în ajutorul cursanţilor cu preţuri atractive şi cursuri originale. Autenticitatea şi originalitatea cursurilor este data de  aplicarea sistemului de numerotare standardizată în cadrul unei structuri specializate, Centrul Naţional ISBN-ISSN-CIP.

Cursurile VANGUARD STRATEGY sunt distribuite în următoarele ţări: România, Republica Moldova. Bulgaria, Serbia, Croaţia, Ungaria, Slovenia şi Polonia.

Cifrele VANGUARD STRATEGY:

  • 5 ani de experienţă în învăţământul online;
  • 5 Programe MBA;
  • 125 cursuri online;
  • 20000 de cursanţi din 8 ţări.

Filosofie: “Doar împreună putem realiza lucruri minunate!”

  • Mai mulţi bani economisiţi datorită preţurilor accesibile
  • Cursuri adaptate la nevoile cursanţilor
  • Evoluţie personală şi profesională
Viziune Valori
ü  Independenţă financiară

ü  Mai mult timp pentru tine

ü  Dezvoltare profesională

ü  Profesionalism

ü  Inovaţie

ü  Pasiune

Ideea:

Pentru a ajunge la succes trebuie să urmăm mai mulţi paşi. La prima vedere aceşti paşi par simpli, în realitate lucrurile sunt puţin mai complicate. Vanguard Strategy vine în ajutorul tău pentru a putea depăşi dificultăţile care vor apărea în parcurgerea acestor paşi.

Primii paşi în drumul spre succes i-am structurat pe baza unor idei susţinute de trei oameni care au marcat cultura universală:

„Investiţia în cunoaşere aduce cea mai bună dobândă” – Benjamin Franklin

Benjamin Franklin ne sugerează că cea mai bună investiţie este cea în cunoaştere. Investind în cunoaştere ne vom dezvolta profesional şi personal. Din această dezvoltare vor veni beneficiile sau dobânda, şi cu cât vom investi mai mult vom câştiga mai mult.

Această idee a lui Benjamin Franklin este întru totul adevărată, totuşi perioada pe care o traverăm ne împinge să reducem cheltuielile şi de cele mai multe ori renunţăm la lucrurile cu adevărat importante.

Pentru a veni în ajutorul tuturor celor care doresc să investească în cunoaştere, Vanguard Strategy vă propune cursuri de formare care au un excelent raport calitate preţ.

„Nu există cunoaştere înnăscută, pentru motivul că nu există copac care să iasă din pământ cu frunze şi fructe” – Voltaire

Marele poet francez ne spune că nimeni nu se naşte învăţat. Cunoaşterea se dobândeşte prin muncă şi este singura metodă de a evolua. Acest lucru ţine doar de noi. Cursurile propuse de noi sunt adaptate la nevoile cursanţilor, această adaptare realizându-se prin conţinut şi metoda de învăţare.

„Hazardul descreşte, pe măsură ce creşte cunoaşterea” – Anatole France

Prin parcurgerea celor doi paşi hazardul din viaţa personală şi profesională va descreşte, deci vom putea spune că am evoluat. Bazându-ne pe calitatea şi eficienţa cursurilor oferite dar şi pe priceperea şi experienţa profesorilor, ne dorim ca tu să evoluezi cu ajutorul nostru iar prin creşterea nivelului de cunoaştere să elimini hazardul care de multe ori te împiedică să îţi atingi scopul.

Abstract-HD-Wallpaper-85

1. Adoptă o atitudine pozitivă şi nu renunţa la ea.

2. Stabileşte-ţi obiective clare şi ia-ţi angajamentul să le îndeplineşti

3. Perfecţionează-te neîncetat şi fă tot posibilul să stăpâneşti la perfecţie tainele meseriei tale.

4. Concepe un plan de acţiune pentru creearea relaţiilor personale şi implementează-l

5. Informează-te în legătură cu potenţialul client şi cu activitatea lui, înainte de a face abordarea de vânzare.

6. Fii memorabil în tot ceea ce faci.

7. Ajută-i pe clienţii tăi.

8. Edifică cu toată lumea relaţii pe termen lung.

9. Fă cu plăcere ceea ce faci.

afis+pliant

  • Va felicit pentru profesionalismul de care ati dat dovada in pregatirea acestui material si va multumesc pentru seriozitatea cu care ati tratat acest curs. Va asigur ca voi apela la cursurile dvs ori de cate ori voi simti nevoia de imbunatatire a nivelului de pregatire profesional si va voi recomanda fara nici un dubiu acolo unde voi avea prilejul. Cu deosebita stima. D.P. (Limba germana incepatori)
  • ” Cursurile ofera informatii clare si bine structurate. Au un format frumos si usor de citit. Recomandarile de carti de la sfarsitul fiecarui curs sunt foarte utile” A.B -Consilier Comercial (expert in vanzari)
  • „Curs bine structurat, acopera o tematica larga. Il recomand cu siguranta prietenilor, au ce invata si ar fi pacat sa nu o faca” M.G-Director Executiv (Expert in vanzari) 
  • „In primul rand mi-a placut modalitatea de studiu- am foarte putin timp la dispozitie si nu as fi putut urma cursul daca ar fi trebuit sa ma deplasez fizic efectiv la sediul Dvs.Varianta prin email e ideala.Mi-a placut si modul de abordare al problemelor- practic si cu conotatii variate. Lipsa asa zisilor „ochelari de cal” scolastici e de asemenea foarte buna” M.A – Profesor Universitar (Expert in vanzari)
  • „V-as recomanda pentru promptitudinea de care dati dovada si pentru utilitatea cursurilor” P.M – Inginer (Manager de proiect)
  • „Va recomand pentru a impatasi cu altii experienta placuta pe care am avut-o urmand acest curs” G.B – Director Marketing (Expert in comertul online)
  • ” Cursurile se fac intr-un mod profesionist, doamna Pauceanu a fost apropiata de cursanti, oferind posibilitatea de a i se adresa intrebari” P.O – Student (Manager de proiect)
  • ” Apreciez usurinta cu care am parcurs fiecare curs; punctualitatea cu care au fost expediate si corectate temele; informatiile precise si utile care le-am aflat in urma parcurgerii,  modul in care a fost structurat fiecare curs” S.B – Inginer (Limba germana incepatori)
  • „Am studiat si studiez in putinul timp liber pe care-l am la dispozitie. Sunt informatii de mare ajutor in cariera” – P.A – Contabil (Limba engleza pentru afaceri)
  • „Mi-a placut structura cursului. Este o scolarizare la indemana avand in vedere programul incarcat” – B.H – Project Manager (Manager de proiect)
  • „Imi place modul de prezentare al ideilor, simplitatea cu care am cules informatiile,  informatia este pe intelesul fiecaruia si este bine structurata”  R.V – Inginer (Limba engleza pentru afaceri)
  • „Apreciez seriozitatea si profesionalismul cu care d-na Pauceanu a tratat cursul, precum si disponibilitatea domniei sale in a comunica cu cei doritori. V-am recomandat  prietenilor. Evident, datorita seriozitatii, promptitudinii si reducerii de care am beneficiat la voucher. ” G.E – Inspector resurse umane (Manager de proiect)
  • „Mi-a placut profesionalismul doamnei Maria Pauceanu, promptitudinea cu care au fost trimise lectiile, temele, felul cum a fost structurat cursul, informatiile.  Va recomand pentru ca aveti un curs de calitate cu material si prezentare de exceptie.” O.B – Inginer constructii (Manager de proiect)
  • „Ma bucur ca am putut studia acest curs alaturi de dumneavoastra si echipa de profesionisti pe care o aveti alaturi.” A.R – Economist (Expert in vanzari)
  • „Cursul a fost bine structurat si a tratat problemele scurt si la obiect. Cu siguranta voi continua sa va recomand si prietenilor mei! Pentru ca aceste cursusuri pe care le aveti in oferta vin in ajutorul oricarui salariat.”G.B – Inginer (Limba italiana pentru incepatori)