pd1

  • Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Vanguard Strategy SRL detinatorul vanguarstrategy.eu are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
  • Scopul colectării datelor este: livrarea produselor comandate insotita de incasarea contravalorii acestora precum si derularea operatiunilor de marketing (informare de specialitate).
  • Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in vederea livrarii produselor comandate si incasarii contravalorii acestora.
  • Refuzul dvs. determină neonorarea comenzilor.
  • Conform conditiilor legale privind privind protectia datelor cu caracter personal, Vanguard Strategy SRL nu va dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la Cumparator.
  • Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).
  • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Vanguard Strategy SRL.
  • 3d illustration of laptop computer locked by key, isolated over whiteDe asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
  • Vanguard Strategy SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
  • Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia clientilor, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. vanguardstrategy.eu poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
  • Vanguard Strategy SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email catre Vanguard Strategy SRL poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
  • De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter de la Vanguard Strategy, se pot dezabona  adresand un email la inscriere.vanguardstrategy@gmail.com
  • In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele procesatorului de tranzactii online.