terms_and_conditions

Drepturile utilizatorilor
Vizitarea si accesarea de către utilizatori (personae înscrise la cursuri) şi de către orice persoană a site-ului, cu utilizarea corespunzătoare a serviciului, se poate face numai ca vizitator.
Parola de acces pentru accesarea Vanguard Strategy Journal

Utilizatorii site-ului îşi asumă obligaţia de a nu divulga parola de acces stabilită pentru utilizarea unor facilităţi oferite de site, precum şi obligaţia de a păstra în condiţii de securitate parola de acces, menţinând stricta confidenţialitate a acesteia astfel încât aceasta să nu poată fi aflată de către terţe persoane. Încălcarea acestei obligaţii atrage răspunderea utilizatorilor respectivi pentru orice consecinţe produse, iar Vanguard Strategy nu are, în acest caz, nici o răspundere.

Utilizatorii au obligatia de a instiinta imediat Vanguard Strategy despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de user ori despre orice situatie in care utilizarea acestora se face de catre persoane care nu sunt inregistrate ca membri, ori despre orice situatie in care este posibil acest lucru datorita faptului ca parola de acces ori numele de user al unui utilizator au ajuns in orice mod la dispozitia unor terte persoane.

Furnizarea de date si informatii

Completarea formularelor de comanda sau inregistrarea ca membru atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, locul de munca actual, studiile ori specializarile dobandite, precum si orice informatii care sunt solicitate pentru inscriere.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-uluiall-hands-in-photo-Custom
Orice persoană care expediază în orice mod informaţii ori materiale către site ori către Vanguard Strategy îşi asumă obligaţia de a nu prejudicia în nici un mod drepturile de autor pe care o terţă persoană le-ar putea invoca în legătura cu materialele şi informaţiile transmise în orice mod către site ori către Vanguard Strategy, iar persoanele care expediază în orice mod informaţii ori materiale înţeleg şi acceptă că încălcarea în orice mod a acestei obligaţii nu poate angaja în nici un mod răspunderea Vanguard Strategy, ci numai răspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii site-ului sunt singurii responsabili pentru materialele şi informaţiile postate pe site ori pentru opiniile exprimate în orice zonă a site-ului, indiferent că este vorba despre zone accesibile tuturor utilizatorilor ori zone accesibile doar anumitor utilizatori (casuţe de mesaje, forum, concursuri organizate prin intermediul site-ului ori camere de chat).

Toate materialele şi informaţiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Vanguard Strategy, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzătoare acestora aparţin Vanguard Strategy.

Este interzisă postarea de materiale de orice fel care încalcă ori prejudiciază în orice mod drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu conţinut obscen sau pornografic, materiale defăimătoare sau jignitoare, materiale având un conţinut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care conţin viruşi, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea funcţionării site-ului ori a servicului ori la deteriorarea în orice mod a datelor şi informaţiilor de pe site ori oferite de acesta.
Utilizatorii site-ului înţeleg şi acceptă că prin înscrierea lor ca membri, Vanguard Strategy are dreptul de a le expedia lunar între 1 şi 3 mesaje conţinând un buletin de stiri ori materiale promoţionale oferite de către terţe persoane.

Utilizatorii îşi asumă obligaţia de a nu introduce orice fel de viruşi pe site ori în mesajele transmise altor utilizatori şi de a se abţine de la orice fel de acţiuni de tipul „flooding”, „spamming”, „mailbombing” or „crashing”, precum şi de la trimiterea de mesaje nesolicitate către orice alt utilizator.

Este interzisă, de asemenea, utilizarea de către utilizatori a oricăror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea funcţionarii site-ului ori serviciului sau la impiedicarea ori tulburarea în orice mod a funcţionării acestora.

Drepturile Vanguard Strategy
Vanguard Strategy are dreptul să interzică de îndată, fără preaviz şi fără nici o altă formalitate, accesul pe site sau la cursuri al oricărui utilizator ori al oricărei persoane care încalcă în orice mod oricare dintre clauzele prezentei convenăţii. În acest caz, Vanguard Strategy are dreptul sa înceteze de îndată furnizarea serviciului către persoanele menţionate.

Vanguard Strategy are dreptul de a modifica fără nici un fel de preaviz sau orice altă formalitate oricare dintre prevederile „Termenilor si conditiilor de utilziare a resurselor Vanguard Strategy”. Orice modificare este acceptată de către utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a oricărei facilităţi oferite de site sau de serviciu ori prin accesarea site-ului, intervenite oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificari atrage obligaţia respectivului utilizator de a înceta de îndată accesarea site-ului ori utilizarea în orice mod a serviciului.

 

promo_3027_en