conditii1

  1. Condiţiile de participare reprezintă un contract între semnatar şi Vanguard Strategy SRL, Nr. Reg. Com. J40/10086/2012, CUI: 30618900, cu respectarea O.U.G 34/2014 şi modificările ulterioare, potrivit condiţiilor formulate în punctele 1-16. Prin aceasta Vanguard strategy confirmă participarea dumneavoastră la curs.conditii2
  2. Participantul admis la cursurile Vanguard Strategy este proprietarul materialelor de curs primite prin intermediul adresei de e-mail, Posta Romana sau curier. Materialele vor fi livrate săptămânal în conformitate cu programul primit la înscriere. Materialele sunt în format electronic (pdf, mp3, word, WMV, JPG).
  3. Vanguard Strategy va trimite săptămânal pachetele de studiu, până la finalizarea cursului. Cursantul este obligat să achite contravaloarea pachetelor de curs înainte de data începerii.
  4. Odată cu ultimul pachet de lecţii, cursantul va primi testul de evaluare finală a cunoştinţelor. În cazul obţinerii minim nota 7, cursantul poate solicita un Certificat de Absolvire şi o Scrisoare de recomandare în care se vor menţiona abilităţile dobândite. Pentru eliberarea Diplomei şi a Scrisorii de recomandare se achită o taxa. Taxa de eliberare porneşte de la 10 lei. Informaţiile legate de Diploma de Absolvire le gsii la ecţiunea “Certificare”
  5. Cursantul poate trimite temele spre verificare oricând pe durata cursului, precum şi timp de un an de la data primirii ultimului pachet de curs.
  6. Pentru utilizarea conţinutului digital livrat cursantului este necesar un calculator şi conexiune la internet. Formatul electronic al cursului poate fi descărcat şi poate fi printat.
  7. Cursantul poate urma în paralel mai multe cursuri.
  8. Plata se poate face în numerar la toate sucursalele Băncii Transilvania, prin transfer bancar sau online prin internet Banking. Comisionul bancar datorată pentru plata preţului sunt achitate de cursant.
  9. conditii3În cazul în care cursantul reclamă neprimirea pachetului de curs, Vanguard Strategy poate retrimite în urma unei solicitari scrise la inscriere.vanguardstrategy@gmail.com. Uneori, datorită setărilor specifice de la utilizator sau al provider-ului de Internet, e-mail-urile care conţin materialele ajung in Spam sau pot înregistra întârzieri de transmitere.
  10. Reclamaţiile cursanţilor pot fi transmise prin e-mail, urmând a fi soluţionate de către Vanguard Strategy în termen de 30 de zile. Orice conflict intervenit între Vanguard Strategy şi cursanţi cu privire la plata cursurilor va fi soluţionat pe cale amiabilă. În cazul în care părţile nu ajung la o înţelegere, conflictul va fi soluţionat prin intermediul instanţelor judecătoreşti.
  11. Consumatorul are dreptul să notifice în scris Vanguard Strategy sau site-ul de reducere de unde a achiziţionat o oferta că renuntă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, în termen de 3 zile calendaristice de la primirea primului pachet de curs pe adresa de e-mail. În acest caz, cursantul va primi contravaloarea taxei de inscriere / voucher în termen de 7 zile calendaristice.

 

 

conditii4