Limba engleza incepatori

Limba engleza pentru afaceri

Limba germana pentru incepatori

Limba germana pentru afaceri

Ghid de conversatie roman – englez – german

Limba Italiana pentru incepatori

Limba franceza pentru incepatori

Limba franceza pentru afaceri

Limba spaniola pentru incepatoriLimba turca pentru incepatori

Limba rusa pentru incepatori

Limba olandeza pentru incepatori

Limba daneza pentru incepatori

Limba portugheza pentru incepatori

Limba maghiara pentru incepatori

Limba poloneza pentru incepatori

De ce să înveţi o limbă străină?

De multe ori ne gândim că ar fi bine să învăţăm o limbă străină. Acest lucru pare unul dintre obiectivele pe care le avem cu toţii, însă puţini facem ceva cu adevărat ca să învăţăm ceea ce ne dorim.
International communication conceptÎn zilele noastre, o a doua limbă vorbită nu ar trebui să fie o alegere, ci o obligaţie pentru toţi profesioniştii din toate disciplinele, luând în considerare viteza cu care are loc globalizarea. Deja toată lumea ar trebui să aibă măcar un nivel mediu de limbă engleză.
Ar trebui să ştii că studiile au arătat că dacă cunoşti limbi străine, ai mai multe şanse să obţii jobul pe care îl vrei. Când vorbeşti limbi străine, angajatorii te văd în mod automat ca o persoană mai competentă şi organizată decât una care vorbeşte doar limba ei materna.
Daca vrei un job, vei ieşi în mod sigur în evidenţă dacă vorbeşti o limbă străină în plus faţă de ceilalţi candidaţi. Cum te ajută limbile străine să avansezi în carieră?
Pentru angajatori, este important să angajeze oameni care vorbesc mai multe limbi, mai ales dacă vorbim de o companie multinaţională sau o firmă care are clienţi de diferite naţionalităţi. Dacă tu vorbeşti limba clienţilor, vei putea interacţiona mai bine cu ei şi vei putea să înţelegi contextul cultural din care aceştia vin, transformându-te într-o resursă nepreţuită pentru companie.limbi straine3
Atunci când înveţi o limbă străină, indiferent daca iei cursuri sau o studiezi de unul singur îţi îmbunătăţeşti competenţele culturale. Este recomadat să citeşti cărţi şi reviste în limba pe care încerci să o înveţi pentru a-ţi îmbunătăţi vocabularul şi pentru a învăţa limba în context.

Vei putea fi eligibil pentru joburi care necesită călătorii în străinatate. Dacă tu doreşti un astfel de job, trebuie să ştii neaparat o limbă de circulaţie internaţională. Cunoaşterea unei limbi străine îţi poate adduce multe alte beneficii.

Cum înveţi o limbă străină? Dorinţa trebuie să existe, pentru că modalitaţi sunt. Cele mai indicate sunt cursurile de limbi străine care îţi oferă şi lecţii audio pe lângă partea de gramatică. Atunci cand porneşti la drum să înveţi o limbă nouă, trebuie să fii conştient că nu vei deveni fluent peste noapte, aşa că insistă până când reuşeşti să înveţi!