Programe MBA

  1. MBA “Antreprenoriat – Dezvoltarea afacerii de la A la Z” (clic pe titlu pentru mai multe informatii)
  2. MBA „Contabilitata afacerilor şi audit intern” (clic pe titlu pentru mai multe informatii)
  3. MBA „Public speaking, comunicare în afaceri şi branding personal” (clic pe titlu pentru mai multe informatii)
  4. MBA “Comunicare managerială și resurse umane” (clic pe titlu pentru mai multe informatii)
  5. MBA “Social Media și Marketing Online” (in curand)

Master online

  1. Politică şi diplomaţie (Master online)

 

Despre MBA

Misiunea programului MBA constă în promovarea leadership-ului în mediul de afaceri din Romania. Programul îşi propune să formeze manageri care se evidenţiază printr-o calificare ştiinţifică solidă, prin angajamentul lor şi prin competenţe antreprenoriale orientate spre piaţă şi inovaţie. Dorim ca absolvenţii noştri să fie conştienţi nu numai de intensificarea competiţiei globale, dar şi de responsabilitatea socială a companiilor în care vor lucra.

Cunoştinţele dobândite şi deprinderile formate în cadrul unui astfel de program, ar putea, alături de curaj, motivaţie, spirit inovator, viziune şi muncă, scurta drumul către atingerea succesului.

Studii recente arată că printre motivele cel mai des invocate de către cei care se hotărăsc să urmeze un program MBA se numără:

  • flexibilitatea şi capacitatea de a lucra în diverse domenii economice – un program MBA reprezentând o bună oportunitate de reorientare în cariera profesională cât şi o mai bună întelegere a interrelaţionarii componentelor mediului de afaceri,
  • atractivitatea componentei pecuniare – o diplomă MBA poate avea ca urmare accesul la o slujbă mai bine plătită;

Ce alte beneficii v-ar mai putea aduce participarea în cadrul unui program MBA?

  • Învăţarea pe parcursul întregii vieţi a devenit atât o realitate, cât şi o necesitate a zilelor noastre, procesul învăţării având un impact constructiv asupra dezvoltării profesionale şi personale. Totodată, accesul direct la cunoaştere şi cunoştinţe poate oferi perspective neexplorate încă asupra domeniilor economice, în timp ce cadrul de desfăşurare a programului poate constitui o platformă in a proiecta, testa şi dezvolta idei de afaceri şi inovaţii.
  • Gândirea şi acţionarea în termenii avantajului competitiv, prin dezvoltarea de competenţe cheie sunt atuuri ale participării într-un astfel de program;
  • Abordarea vizionară, capacitatea de inovare şi cea de a introduce schimbarea, dar şi de a reacţiona în timp real la schimbare devin deprinderi indispensabile ale oricărui jucător de succes în mediul de afaceri.

De ce programul MBA Vanguard Strategy este cel potrivit pentru dumneavoastră?

  • Programul asigură masteranzilor cadrul adecvat dezvoltării competenţelor cerute managementului performant al zilelor noastre.
  • Programul încurajează inovarea, antreprenoriatul, dezvoltarea de noi idei de afaceri.